το Sea Tour στο facebook Το κανάλι της Sea Tours στο Youtube Sea Tours Instagram

ΕΣΠΑ Ενοικίαση Φουσκωτών σκαφών

diving, καταδύσεις με φουσκωτό σκάφος

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επαφή σας με τη θάλασσα. Διοργανώνουμε για σας ημερήσιες εκδρομές με σκάφος και με ό, τι χρειάζεται για να καταδυθείτε ή κάνετε περιήγηση επιφανείας χωρίς να απομακρυνθείτε πολύ από την Αθήνα που από μόνη της είναι ένας εξαιρετικός καταδυτικός προορισμός!

Εκδρομή με φουσκωτό σκάφος και καταδύσεις: ο τέλειος συνδυασμός!

diving, καταδύσεις με φουσκωτό σκάφος

Συγκεντρώνει μεγάλη ποικιλία καταδυτικών σημείων...σπηλιές, τοίχους, ναυάγια, βραχονησίδες, σε ένα βυθό με εντυπωσιακή ορατότητα,υψηλές θερμοκρασίες, ήπια ρεύματα, εκπληκτική βιοποικιλότητα ιδανικό για να συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό υποβρύχιο επισκέπτη και να του αφήσει μοναδικές αναμνήσεις. Απέραντο γαλάζιο με εναλλαγές βαθών που δημιουργούν ευκαιρίες για ρηχές καταδύσεις σε προστατευμένους κόλπους, ομαλές κατηφόρες με άφθονη ζωή, μεγάλα μονόπετρα σε μεσαία βάθη, γκρέμια και φαράγγια που χάνονται στο βαθύ μπλε.Η Αθήνα λοιπόν προσφέρεται και για καταδυτικό τουρισμό, όλων των επιπέδων και όλων των γούστων.

diving, καταδύσεις με φουσκωτό σκάφος

Rent a RIB and dive!

Συνεργαζόμαστε με το Seahorse Dive Center που είναι ένα PADI 5 STAR IDC καταδυτικό κέντρο. Θα σας διαθέσει επώνυμο καταδυτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (CRESSI, TUSA, POSEIDON, WATERPROOF),άρτια συντηρημένο, τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής και εγκεκριμένο ετησίως από τη BereauVeritas, κρατάμε ψηλά τα επίπεδα ασφάλειας. Επιλέγοντας την DAN σαν ασφαλιστικό φορέα, ενισχύουν την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, συμβαδίζοντας έτσι με τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών καταδυτικών κέντρων. Επιπλέον, το Seahorse Dive Center μας διαθέτει εκπαιδευμένο εκπαιδευτή-συνοδό, άριστα καταρτισμένο με δεξιότητες και καταδυτικές γνώσεις που θα συμβάλλει ουσιαστικά, στο να σας μείνουν αυτές οι εξορμήσεις αξέχαστες! Με ευγένεια, χαμόγελο και φιλική διάθεση θα εξασφαλίσει για εσάς ότι...Diving is Fun!!!

diving, καταδύσεις με φουσκωτό σκάφος;

 

Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά

Κρουαζιέρα στην Πάρο

Διακοπές στην Πάρο σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα πανέμορφο νησί στην καρδιά...

Περισσότερα

Κρουαζιέρα στη Φολέγανδρο

Η Φολέγανδρος είναι ένα ανεξερεύνητο για πολλούς νησί. Άνυδρη, άγονη και τραχιά...

Περισσότερα

 

Δείτε όλους τους προορισμούς

Τα νέα μας

Εγγύηση και ποιότητα σκαφών  Certificates   Πιστοποιήσεις σκαφών  ISO πιστοποίηση στις υπηρεσίες μαςespa
(0030) 210 6714333     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.